I Can Not Add Any Ui Asset In Ui Tab

Discussion in 'BBAssets' started by CELIL YABACI, Dec 30, 2019.

  1. CELIL YABACI

    CELIL YABACI Boxer

    Joined:
    Dec 30, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
  2. Sir Lancelot

    Sir Lancelot Boxer

    Joined:
    Oct 4, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    5
    Have you tried to drag-n-drop the assets in?
     
    CELIL YABACI likes this.
  3. CELIL YABACI

    CELIL YABACI Boxer

    Joined:
    Dec 30, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    yesş in ui asset do not inclued anything but i watched many videos that included default asset (game observer,label,default font etc)
     
  4. CELIL YABACI

    CELIL YABACI Boxer

    Joined:
    Dec 30, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
  5. Sir Lancelot

    Sir Lancelot Boxer

    Joined:
    Oct 4, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    5
    Yes, that is odd. Are you sure that you clicked on the tabs to see if they aren't minimized? It's hard to tell in your screenshot.
    I have them in mine. Otherwise, I don't know what else to say except maybe try reinstalling Buildbox.
     
    CELIL YABACI likes this.
  6. CELIL YABACI

    CELIL YABACI Boxer

    Joined:
    Dec 30, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I tried almost all way and i installed four time with restart pc
     
  7. CELIL YABACI

    CELIL YABACI Boxer

    Joined:
    Dec 30, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
  8. CELIL YABACI

    CELIL YABACI Boxer

    Joined:
    Dec 30, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    up up up
     
  9. Leighton

    Leighton Moderator

    Joined:
    Jan 31, 2018
    Messages:
    285
    Likes Received:
    113
    Try this:
    Got to your World,
    Click on Asset Library.
    Can you see assets now?
     
  10. fakguness

    fakguness Boxer

    Joined:
    Jan 10, 2020
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    have this problem i need help
     
  11. Sean Buildbox

    Sean Buildbox Administrator Staff Member

    Joined:
    Sep 24, 2015
    Messages:
    633
    Likes Received:
    714
    Based on the screenshot this is what should show for the "UI Asset" screen currently. If needing labels they are under Labels on the left panel in the UI editor.
     

    Attached Files:

  12. Captain_Frude

    Captain_Frude Boxer

    Joined:
    Feb 19, 2020
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Me too... I have followed all your advices but I have the same problem.

    UI ASSETS it's empty and I can't drag nothing.

    Some idea what to do?
     
    Last edited: Feb 19, 2020
  13. Captain_Frude

    Captain_Frude Boxer

    Joined:
    Feb 19, 2020
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I have used the versions 3.1.4-3502, 3.1.4-3500, 3.1.3-3446, and 3.1.2-3420 and older... And all have the same problem.

    I uninstalled, restarted, I have modified intel and nvidia configurations I reviewed forums...

    When I open Buildbox the node panel looks empty and when I am editing a UIScreen it's the same. Trying to import assets Node panel and assets library are empty. I am lost!!!

    [​IMG]
    [​IMG]

    https://ibb.co/gMv9JHs
    https://ibb.co/0CZ4Hk2
     
  14. HueTheDev

    HueTheDev Moderator Staff Member

    Joined:
    May 11, 2017
    Messages:
    221
    Likes Received:
    85
    Hi, Try this.

    -Uninstall Buildbox
    -Then find Buildbox folders
    WINDOWS:
    C:\Users\AppData\Local\eightcell\Buildbox

    MAC:
    ~/Library/Preferences/com.eightcell.buildbox/

    -Once there, delete the Buildbox folder.
    -Then delete your Recycle Bin.
    -Restart computer
    -Now reinstall Buildbox.

    This should allow you to select "Already have activation key?" and enter your activation key. Be sure to enter it without any extra characters or spaces at the beginning or end.
    Let me know if this helps!
     
  15. Captain_Frude

    Captain_Frude Boxer

    Joined:
    Feb 19, 2020
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Thank you for your help HueTheDev but nothing works.

    I have uninstalled deeply and reinstalled and doesn't work.

    I have installed BB3 in my old laptop Win7 and works perfect... slow but it works.

    I can't not understand what is going wrong with Win10. Could be something related to the Graphic card?

    Am I the only one with this stupid problem?
     
  16. Lunf

    Lunf Boxer

    Joined:
    Mar 21, 2020
    Messages:
    1
    Likes Received:
    1
    try changing the size of the icon
    upload_2020-3-22_15-33-50.png
     
    Sean Buildbox likes this.
  17. mannynic

    mannynic Boxer

    Joined:
    Feb 25, 2017
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    I have the same problem with the asset manager too. There are no assets in the assets manager window. It was actually there, I just cant see it because it is hidden. When I press the down arrow on my keyboard, I can scroll all the assets in my project, I just can't see it on the list. I think it is some bug with the windows 10...
     

    Attached Files:

  18. Dabestohyeah

    Dabestohyeah Boxer

    Joined:
    Apr 12, 2020
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    I got same problem, have u found solution yet??
     
  19. mannynic

    mannynic Boxer

    Joined:
    Feb 25, 2017
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Nope, I tried un installing and deleting app data, still the same. Just press the down arrow on your keyboard then you can scroll through all your assets.
     
    BPP likes this.
  20. Dabestohyeah

    Dabestohyeah Boxer

    Joined:
    Apr 12, 2020
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    This saved my life!! Thanks!!
     

Share This Page