Graphics Not Showing On Phone Test Build

Discussion in 'How Can I...?' started by Satya, Oct 7, 2018.

Tags:
  1. Satya

    Satya Boxer

    Joined:
    Sep 4, 2018
    Messages:
    40
    Likes Received:
    5
    Hi,
    My game should look like this:
    Screenshot-640x1136-2018-10-07-06.41.21PM.png

    However, on the phone its looking like this:
    IMG_8261.PNG

    The globe is missing. Am i doing something wrong with the images?
     
  2. spicedbeangames

    spicedbeangames Miniboss Boxer

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    1,203
    Likes Received:
    511
    Android or iOS? If you need help, you really need to provide as much detail as possible. If it's Android, make sure that you download ALL the SDKs to support the devices you want to support. So if your Android phone is 4.1 Jellybean, you need to download all the SDKs from the latest one to 4.1
     
  3. Satya

    Satya Boxer

    Joined:
    Sep 4, 2018
    Messages:
    40
    Likes Received:
    5
    iOS 10.3.3
    iPhone 5
    Xcode 10
    The above is what i have .
    The game is really really slow on my Mac simulator Mac mid 2010 - Dual core, 128 SSD HD, 6 GB RAM
     
  4. spicedbeangames

    spicedbeangames Miniboss Boxer

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    1,203
    Likes Received:
    511
    It's probably your simulator. Test the game on an iPhone if you can or tablet.
     
  5. Satya

    Satya Boxer

    Joined:
    Sep 4, 2018
    Messages:
    40
    Likes Received:
    5
    The screenshot where the image is not appearing is from my iPhone 5. The image appears perfect in the simulator, just that the whole game is slow on simulator
     
  6. Satya

    Satya Boxer

    Joined:
    Sep 4, 2018
    Messages:
    40
    Likes Received:
    5
    Found the Solution- The file name was the same as another in Default animation. Changed the name to something unique & the globe started showing up :)
     

Share This Page