Forum Errors - Can't post a thing

Discussion in 'Buildbox General Discussion' started by Christoph, May 30, 2016.

  1. Christoph

    Christoph Miniboss Boxer

    Joined:
    Oct 4, 2015
    Messages:
    2,808
    Likes Received:
    2,308
    This drives me really crazy. Since yesterday I'm trying to post a new tutorial but get this error all the time:

    error.png

    I mean literally I get this error every 2 minutes or so. I simply can not post the tutorial and now that I finally could post it, I can't edit it. Is there a problem on the server? Please fix.
     
  2. andre_sprs

    andre_sprs Serious Boxer

    Joined:
    Sep 30, 2015
    Messages:
    826
    Likes Received:
    382
    I received this error in the past. According to support it could be because the server is over loaded. Give it a while and try again later
     
  3. Christoph

    Christoph Miniboss Boxer

    Joined:
    Oct 4, 2015
    Messages:
    2,808
    Likes Received:
    2,308
    As said, I get this error since yesterday. Sometimes it works, sometimes not. I can't upload images, I can't save a post, I can't edit it, sometimes I can't even log-out. Give it a while you mean until next week?
     
    andre_sprs likes this.
  4. andre_sprs

    andre_sprs Serious Boxer

    Joined:
    Sep 30, 2015
    Messages:
    826
    Likes Received:
    382
    Well support is not back until tomorrow, Hopefully they'll have a better answer for you. You did submit a ticket, correct?
     
  5. Christoph

    Christoph Miniboss Boxer

    Joined:
    Oct 4, 2015
    Messages:
    2,808
    Likes Received:
    2,308
    Nope. And I'm not going to. This is a server related problem which the webmaster need to resolve. No need for a ticket here.
     
  6. oldchanged

    oldchanged Guest

    Joined:
    Sep 17, 2015
    Messages:
    36
    Likes Received:
    11
    Can you try to split the post (post 1 part, then reply with the other parts) , seems to me that this looks like the error for to much embedded videos/images or length of the post.

    Edit: Saw that you already posted it. It's definitely because of the number of images, embeds that makes trouble. I can delete the thread and you can try then to split it. Thx
     
  7. Christoph

    Christoph Miniboss Boxer

    Joined:
    Oct 4, 2015
    Messages:
    2,808
    Likes Received:
    2,308
    It's definitely not the too much embedded images problem. Actually I remember having this error in my last tutorial and it starts after 10 images if I'm remember correctly. I tried to delete all images and now with only text I can't change the format either. Bold, Size, and so on is not working and gives the exact same error.
     

Share This Page